QT_header
Postkantoor Kerkrade

SND Postkantoor Kerkrade-West
Van oudsher is het postkantoor in ieder land, waar ook ter wereld, hét centrum in stad of dorp waar informatie, financiële dienstverlening en communicatie met de buitenwereld centraal staan. SND Postkantoor Kerkrade-West, met het volledige assortiment van PostNL, PostNL-PakketService, PostNL-Expresse UPS-Expresse, RDW en overige aanbieders zoals diverse Ministeries. Groot assortiment cadeaubonnen en vouchers voor telefonie en internet.

PostNL_Business_Point_Logo

Dit is een PostNL Business Point. Post en pakketten die u op werkdagen vóór de lichtingstijd (17.30 uur) afgeeft, bezorgen we binnen Nederland de volgende dag. Op zaterdag worden alléén pakketten die u afgeeft voor 15.00 uur maandag bezorgd.
U kunt op dit postkantoor terecht voor de volgende zaken: Postbussen, Aangetekende post en pakketten, Partijenpost versturen, Kenteken overschrijven, OV-chipkaart,Postzegels kopen, Kleine VISpas, Pakketten versturen en retourneren, Rouwpost versturen, Partijenpost tot 1 rolcontainer, Partijenpost tot 6 rolcontainers, Verzenddozen, Spoedservice binnen- en buitenland.

Meer informatie www.postnl.nl

RDW kentekenloket Kerkrade

Dit is een RDW-Kentekenloket
Een kentekenloket is een plaats waar burgers en bedrijven voertuigen kunnen overschrijven, schorsen en schorsingen kunnen beëindigen.

Als u een vaartuig op uw naam wilt laten zetten, kunt u (als particulier) alleen terecht bij de kentekenloketten van PostNL en enkele RDW-balies.

Meer informatie: www.rdw.nl