QT_header
IMG_34721
Header2
Quantore-kantoormaterialen

SND Kantoorvakhandel Schreurs, is een bij de coöperatieve vereniging Quantore aangesloten bedrijf voor zowel verkoop aan particulieren als aan bedrijven van een groot assortiment aan kantoor / schoolmaterialen.
In onze winkel in Kerkrade zijn naast alle gangbare kantoormaterialen ook een groot assortiment aan hobbymaterialen, feestartikelen, souvenirs, wenskaarten, papierwaren en papier in ruime mate op voorraad.

Kantoormaterialen kunt u in onze webshop gereed laten zetten voor afhalen in onze winkel of als postorder laten verzenden door heel Nederland. In onze winkel kunt u tijdens openingsuren ook terecht voor mailen, printen, kopiëren en faxen.

640x640px_Relatiegeschenken deBESTEinGIFTS_klik

Relatiegeschenken en Reclameartikelen
Online Blader Catalogus
Werf nieuwe klanten of beloon bestaande klanten met de inzet van de juiste promotieproducten of reclameartikelen.

Als uw partner in promotionele producten kunnen wij meer dan 3100 unieke artikelen, en dan nog eens in vele kleuren en bedrukkingsmogelijkheden, uit voorraad leveren met concurrerende prijzen en een korte levertijd. U kunt zowel kleine als grote oplages bestellen. De bedrukkingsservice zorgt dat uw bedrijfsnaam, merk of boodschap haarscherp blijvend in beeld is.

handstempel

Stempels op maat
Alle soorten stempels voor kantoorgebruik, in de winkel, in de werkplaats of onderweg kunnen wij voor u maken. Zelf-inktende stempels, handstempels, datumstempels en nog heel veel meer. Per stuk of hele grote aantallen stempels.