!
!

Cadeaubonnen/kaarten

VVV Cadeaukaart

Een kaart die een dynamisch imago combineert met een brede besteedbaarheid. Ideaal voor bijvoorbeeld een verjaardag, examenfeest, geboorte of moederdag.

De VVV Cadeaukaart kan worden besteed bij een groot aantal winkels in heel Nederland van groot tot klein en is de meest algemene cadeaubon.

De Nationale VVV DinerCheque

De Nationale DinerCheque: hét culinaire geschenk om familie en vrienden feestelijk te verrassen. Er zijn zo'n 1.400 restaurants aangesloten bij de Nationale DinerCheque. Deze restaurants staan overzichtelijk vermeld in de stijlvolle Restaurantgids, die gratis is bij aanschaf van deze cadeaubon.

De Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is 365 dagen per jaar te verzilveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland voor iedere gewenste film. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in de waarden van € 5,00 tot € 50,00. (Niet geldig in de Palthé-Bioscopen)

YourGift Card

Parachutespringen, lingerie, bonbons, servies, 'n bezoekje aan een beautycenter of karten.

Het werkt net zo eenvoudig als een pinpas, maar dan zonder pincode. Met de pas onderaan de card kun je betalen bij duizenden winkels en organisaties. Het tegoed dat niet wordt besteed, kan de volgende keer gewoon worden aangewend. Vraag de waarde die je wilt en de medewerker zet het erop.

YourGift Cards zijn te koop bij het Postkantoor. Je kunt de kaart bij het postkantoor opladen met een bedrag naar keuze tussen € 5,- en € 150,- en het voorzien van een persoonlijke boodschap. informatie www.yourgift.nl

Nationale Boekenbon

Aantrekkelijke cadeaubon om te krijgen en om te geven

De Boekenbon is dé cadeaubon van Nederland. Het is een aantrekkelijk cadeau om te krijgen en om te geven. U geeft of krijgt immers de vrijheid van kiezen. En een boek dat zelf uitgekozen mag worden, staat hoog op veel verlanglijstjes!

Boekenbonnen kunt u kopen en inleveren bij boekhandels die Pluslid zijn van de KBb. Dat zijn vrijwel alle boekhandels in Nederland. Die boekhandels bieden een bestelservice als het door u gewenste boek niet in voorraad is. Heeft u geen idee wat voor boek u met de Boekenbon wilt kopen? Kijk dan op www.literatuurplein.nl, dé boekendatabase van Nederland.

Sauna Cadeaubon

Podium

Restaurant Cadeau

Bol.com

VVV Lekkerweg

BungalowS.nl

Weekendjeweg.nl

Nederlandse Saunabon