!
!

Zakelijk drukwerk

Handelsdrukwerk is essentieel voor de uitstraling van uw organisatie. Wij voeren het graag voor u uit en ... wij luisteren goed, denken mee, geven passend advies, produceren snel en werken af tot een passend eindproduct.

Consequente huisstijl

Uw visitekaartjes zeggen net zoveel over u als een luxe brochure, uw briefpapier net zo veel als een serieus uitgewerkt rapport. Alle reden dus om te zorgen dat al uw drukwerk er goed uitziet.

Perfecte uitvoering

Uw huisstijl maakt zichtbaar wie u bent. Het is dan logisch dat u goed nadenkt over welke kleuren, vormen, lettertypen en logo’s het beste bij u passen. Een perfecte uitvoering van uw huisstijldrukwerk is dan minstens zo belangrijk. Want kleuren, papier en afmetingen van uw visitekaartjes, enveloppen en briefpapier dienen altijd hetzelfde zijn.

Van a tot z

Of uw handelsdrukwerk nu zwarte opdruk is of full colour, in kleine of grote oplagen, SND zorgt ervoor dat al het drukwerk zijn communicatieve functie vervult. Daarbij begeleiden we het proces van a tot z.

Altijd weer die deadline

Staat u voor een deadline en hebt u op zeer korte termijn enkele exemplaren van bijvoorbeeld uw jaarverslag nodig. Of wilt u als uitgeverij de markt van een boek uittesten en het risico om van het boek voorraden aan te leggen voorkomen? Dan biedt SND u de voordelen van uitstekende printkwaliteit, kleine oplagen en zeer snelle levering.

Op maat

Wij printen onder meer rapporten, cursusmateriaal, verslagen en boeken. Maar ook geïndividualiseerde en geactualiseerde nieuwsbrieven. U beschikt bijna direct over de documenten in de door u bepaalde hoeveelheid.

Tenzij anders vermeld zijn al onze prijsopgaven gebaseerd op correct aangeleverde bestanden in PDF, voor correcties en/of aanpassingen kunnen kosten in rekening gebracht worden. Een proefdruk is zo gemaakt, zodat u vooraf onze kwaliteit in print en uitvoering kunt beoordelen.

Is het mogelijk om digitale afdrukken later in te printen?

Dat hangt er van af. Bijvoorbeeld als u briefpapier laat printen, dan is het niet mogelijk om later met een laserprinter in te printen. Een laserprinter werkt met hitte en toner, net als de digitale printers. Hierdoor kan de toner van het papier opnieuw loslaten.

Als u over een inkjetprinter beschikt dan is het geen probleem om digitaal printwerk in te printen.

De keuze ‘drukken’ of ‘printen’ wordt dus niet alleen bepaald door de oplage maar zeker ook door wijze van verwerken door u als gebruiker, overleg steeds vooraf met ons of het werk geschikt is voor gebruik in uw kantoor.