!
!

Direct mail

Direct Mail & personaliseren

Gepersonaliseerd printen is een specialisme aan het worden. SND is zo een specialist en pakt uw direct mail efficiënt aan. Bij een mailing komt heel wat kijken.

Naast de juiste adressering en aanhef is een professioneel ontwerp, kwaliteitsprintwerk en de handling om de mailing op tijd te versturen bij ons in goede handen.

Wij hebben de programmatuur in huis om uw bestanden aan elkaar te koppelen, uw brief en de adresgegevens op de juiste wijze te printen. Eventueel op uw eigen briefpapier. Vervolgens te couverteren (het insteken in enveloppen).

SND kan u helpen bij de voorbereiding en afhandeling uw mailing. Wij optimaliseren uw databestand. Met diverse bewerkingen wordt uw adressenbestand ontdubbeld en geredigeerd tot een perfecte adressering van elke individuele mailing. 

SND heeft een speciaal programma in huis om de opmaak en printen met personalisatie te combineren. Niet alleen tekst, maar nu is het ook mogelijk om beeld slim en snel te personaliseren. Laat u eens informeren hierover. Onze geavanceerde printers leveren een resultaat, dat niet is te onderscheiden van full colour drukwerk.

Het versturen van mailingen is eenvoudig uit te besteden. Iedere mailing, uitnodiging, folder of brochure wordt zorgvuldig gecouverteerd. Enveloppen in diverse maten worden voorzien van een juiste adressering. Natuurlijk verzorgt SND aan het einde van het traject voor een snelle verzending. Wij verzorgen voor u alle formaliteiten en leveren de partij op tijd aan bij ons ‘eigen’ PostNL-Postkantoor Kerkrade-Graverstraat.

U kunt uw tekst en/of beeldmateriaal digitaal of als opnamemodel aanleveren. SND kan ook bovengenoemde items voor u ontwerpen of aanpassen volgens uw concept.

Tenzij anders vermeld zijn al onze prijsopgaven gebaseerd op correct aangeleverde bestanden in PDF, voor correcties en/of aanpassingen kunnen kosten in rekening gebracht worden. Een proefdruk is zo gemaakt, zodat u vooraf onze kwaliteit in print en uitvoering kunt beoordelen.

Zie ook de pagina drukken/afwerking/couverteren

Zie ook de pagina drukken/drukwerkverspreiding